Kovács Ádám - szólamvezető adatlapja
Kovács Ádám - szólamvezető
Szia, ki most engem olvasol! :)
1985.július 7-én láttam meg a napvilágot az Amerikai Egyesült Államok Louisiana államától 18.600 km-re keletre fekvő csodaszép Budapesten, azóta Sóskúton élek. Születésem után magas tréningeknek vetettek alá, melyeket Sóskúton kezdtem meg. Kezdéskép '88-tól jött az ovi, melyet gyors, kimagasló kommunikációs és mentális teljesítményem miatt '92-től az Andreetti Károly Általános és Művészeti Iskola követett. Az iskolát példás eredménnyel, kitűnő sportteljesítménnyel végeztem el. Ezek után Érdre kerültem a Kós Károly Szakképző Iskolába, ahol érettségit tettem('04), majd emelt szintű autószerelői tanfolyamát ('06) jó magaviselettel végeztem el.
Most visszatértem sikereim kezdetéhez, a helyi Orion Elektronikai Kft-nél dolgozom, mint kommunikációs- és műszaki menedzser (targoncavezető).
A zenével 10 éves koromban kezdtem el foglalkozni, bátyám lenyűgöző furulya játéka a Süss fel nap c. gyermekdal hatására.
/Ő az évek során, magasabb szintre emelte klarinét tudását, pár éve hivatásos zenekarban is fújja, de őróla kicsit lentebb olvashatsz./ Kaszás Sanyi tanár Úr, és mentorunk kezei közé kerültem. Először furulyán, majd trombitán kezdtem tanulni. Több - kevesebb dicsőségesnek vélt hónap után baritonra kellett váltanom, hogy kiforrjon jelenlegi elmaradott tehetségem. Az eltelt évek során megtanultam még harsonán, és gitáron is játszani. Immáron 16 éve vagyok az együttes tagja.
Azóta nagyra cseperedett kis Húgunk is csatlakozott hozzánk, így már 3-an vagyunk Kovácsok jelen a zenekar életében. Sok mindent kaptam az esztendők során eme remek közösségtől és vezetőjétől, melyet köszönök mindenkinek.

Elérhetőségek

Kovács Ádám - szólamvezető
NEM ELÉRHETŐ
E-mail küldése
Július 07
Baritonkürt

Névnap

Ma 2023. szeptember 29., péntek, Mihály napja van. Holnap Jeromos napja lesz.